0513 466200   |    info@tuindorado.nl Showtuin: Het Zuid 26 a | 9203 TD Drachten
Gratis staal aanvragen
Onderhoudsvriendelijke tuin in Drachten
  • Onderhoudsvriendelijke tuin in Drachten
  • Onderhoudsvriendelijke tuin in Drachten
  • Onderhoudsvriendelijke tuin in Drachten

Onderhoudsvriendelijke tuin in Drachten

In Drachten heeft het installatieteam van EasyLawn deze tuin met organische vormen aangebracht met kunstgras van EasyLawn. In dit geval heeft de klant gekozen voor Magnifique 52, de naam zegt het al: 52 mm hoog. Hierdoor, en door de manier van produceren, is dit gazon niet van natuurlijk gras te onderscheiden.

Natuurlijke uitstraling

Kunstgras is anno nu niet meer van echt gras te onderscheiden. Er is een ruime keuze uit kunstgras, in verschillende hoogtes, kleuren en vezeldichtheid. 

Hoe bepaalt u de keuze voor het juiste kunstgras

Uw keuze hangt af van verschillende factoren:

  1. Waar gaat u het kunstgras voor gebruiken? U kunt zich voorstellen dat u ander kunstgras nodig heeft voor een voetbalveld of golfputtinggreen dan in de achtertuin als siergazon. En in die laatste categorie heeft u keuze uit 10 soorten.
  2. Wat vindt u mooi?
  3. Welk budget heeft u? 

Installatie 

Naast het kunstgras heeft u de volgende zaken nodig als u kunstgras in uw tuin wilt installeren: Een vlakke, stevige en waterdoorlatende ondergrond, geodoek of shockpad, uiteraard kunstgras, U-pinnen (om de mat te spannen en vast te zetten) en infillzand. Daarnaast de gereedschappen: Een scherp mes, schaar, hamer (voor de pinnen) en een bezem om het zand in te vegen.
Mocht u het gazon willen installeren staan de medewerkers van Tuindorado tot uw beschikking om de mogelijkheden te bespreken. 
 

Kunstgras display 

In onze winkel hebben wij een display staan waar u alle kunstgrassoorten op mooi formaat kunt bekijken zodat u de juiste keuze maakt voor de komende jaren. Het kunstgras wordt binnen 5 werkdagen bij u thuis afgeleverd. Kunt us niet wachten en heeft u genoeg aan een klein stukje? Tuindorado verkoopt ook pre cuts van 1 x 3 meter en we hebben een 2 meter brede rol hangen zodat u nooit met lege handen de winkel uit hoeft te lopen. 

 

5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2024 Easylawn Kunstgras