0513 466200   |    info@tuindorado.nl Showtuin: Het Zuid 26 a | 9203 TD Drachten
Gratis staal aanvragen

Kunstgras Legservice Drachten

Kunstgras legservice Drachten levert uw kunstgras, op afgesproken datum, keurig op. Wij zijn gecertificeerd in de aanleg van het kunstgras. Dat betekent, concreet, dat u kunt rekenen op service en vakwerk van onze kant. 

Vakwerk

Voordat wij het gras aanleggen maken we gezamenlijk een inventarisatie van het huidige materiaal, op uw locatie. Vervolgens kijken we hoeveel tijd het kost: 

  • het oude gras/puin te verwijderen, 
  • het aanbrengen en aantrllen van de nieuwe fundering en 
  • de aanleg en afwerking van het kunstgras zelf.

 

Kunt u het zelf?

Wilt u het gras graag zelf aanleggen? Of misschien gedeeltelijk zelf en deels gebruikmakend van onze legservice? Overleg met ons over de mogelijkheden. Sowieso hebben wij de leginstructie geschreven en onderstaande video ontwikkelt. Daarmee kunt u het aanlegproces punt voor punt doorlopen.

Video kunstgras aanleggenLukt het?

Gaat het u prima af met bovenstaande instructies of loopt u tegen onduidelijkheden aan? Neem contact op met kunstgras Drachten.

Zelf installeren:

Wilt u zelf kunstgras installeren? Bestel dan het kunstgras bij uw kunstgras specialist en volg de leginstructies op deze pagina. Het is belangrijk om deze leginstructies aan te houden en de juiste materialen te bestellen/gebruiken, zo voorkomt u ongewenste problemen en behoudt u uw garantie.
5 voordelen van EasyLawn kunstgras
17 hoogwaardige kunstgrassoorten
Meer dan 50 showtuinen in NL
Professionele kunstgras installateur
10 jaar garantie
Levering binnen 5 werkdagen
© 2023 Easylawn Kunstgras